Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dantu balinimas,
vartai,
tvoros,
bkdr30125,
jaucio rago kriaukles,
gido kolekcija,
pilies,
stogo,
stogo kark,
vcėžjys,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Valstybe, kurios sostine Rabatas,
Valstybe, kurios sostine Suva,
Valstybe, kurios sostine Taskentas,
Valstybe, kurios sostine Vindhukas,
Valstybe, kurios sudetyje Lietuva buvo 1795-1915 m. laikotarpiu,
Beržų g., Berteškių k., Raseinių r. sav.,
Lakštingalų g., Berteškių k., Raseinių r. sav.,
Laukų g., Berteškių k., Raseinių r. sav.,
Liepų g., Berteškių k., Raseinių r. sav.,
Ryto g., Berteškių k., Raseinių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g sviesto, kambario temperatūros 100 g cukraus 350 g miltų 1 kiaušinio Šaldytų ar konservuotų uogų
Gaminimas: Sviestą išplakite su cukrumi. Tada įmuškite kiaušinį
ir įmaišykite miltus. Išplakite. Ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi, konditeriniu švirkštu su specialiais antgaliai išspauskite gėlytes. Kiekvieno sausainio viduryje dėkite po uogą (tiks ir uogienė ar vaisiai). Kepkite 200 °C tepmperatūros orkaitėje 20 - 30
minučių. Paprasta ir labai skanu.
|
|
|
|
|
|