Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
smelio akmuo,
jaucio rago kriaukles,
visos kolekcijos,
akmenu kolekcijos,
kas duoda fosiju,
fosilijos,
akmenu kolekcija,
vezlio kiautai,
cinamonas ir kiti dalykai,
gido kolekcija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kalvagubris, sudarytas is ledyno sanasu,
Krikscioniu sventasis; vaiku, keliautoju globejas, Kaledu senelio prototipas: .....Mirietis,
Konferencija, vykusi 1943 m. lapkricio 28 - gruodzio 1d., pavadinta vienos Azijos sostines vardu,
Kokios salies yra telekomunikaciniu technologiju kompanija "Compaq",
Vokieciu fizikas, isrades prietaisa, matuojanti medziagos radioaktyvuma,
Erlos g., Juodupėnų k., Kretingos r. sav.,
Mokyklos g., Juodupėnų k., Kretingos r. sav.,
Pušyno g., Juodupėnų k., Kretingos r. sav.,
Tvenkinio g., Juodupėnų k., Kretingos r. sav.,
Alanto g., Kalniškių k., Kretingos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 50 g sviesto 3 kiaušinių 3 v. š. cukraus 3 v .š. medaus 4 v. š. miltų 1 a.š. sodos, nugesintos citrinos sultimis 0,5 a. š. cinamono Truputį maltų gvazdikėlių Aliejaus
(kepimo indui patepti) Įdarui: 400 g grietinės 2 v. š. želatinos 4 v. š. cukraus 0,25 a.š. citrinos rūgšties
Gaminimas: Į dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų ir gerai išplakite. Į dubenį įdėkite sviestą ir medų, statykite ant labai silpnos ugnies
ir, nuolat maišydami, kaitinkite, kol sviestas ir medus visiškai ištirps. Nukėlę nuo ugnies, sudėkite miltus, sodą, cinamoną ir gvazdikėlius, viską gerai išmaišykite. Į kepimo indą, išklotą kepimo popieriumi ir pateptu aliejumi, supilkite paruoštą tešlą. Ją paskirstykite plonai. Jei kepimo indas
mažesnis, kepti du kartus (gausis du vyniotiniai). Kepti 170 °C orkaitėje apie 15 minučių, kol gražiai pagels. Iškepusį lakštą , dar karštą, susukite ir palikite valandą atvėsti. Tuomet pasiruoškite kremą. Grietinę išmaišykite su cukrumi, citrinos rūgštele, vandenyje
išbrinkinta ir ištirpdinta (ant silpnos ugnies) želatina. Trumpam įdėti į šaldytuvą, kad apstingtų. Atvėsusį meduolį išvynioti ir ištepti įdaru bei vėl atgal susukti. Leisti sustingti. Puošti pagal fantaziją ir skonį. SKANAUS!
|
|
|
|
|
|