Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
smelio akmuo,
jaucio rago kriaukles,
visos kolekcijos,
akmenu kolekcijos,
kas duoda fosiju,
fosilijos,
akmenu kolekcija,
vezlio kiautai,
cinamonas ir kiti dalykai,
gido kolekcija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rasytojas, romanu "Baltoji iltis", "Juru vilkas", "Martinas idenas", "Menulio slenis", "Rytas austa", "Smokas Belju", "Trys sirdys" autorius (liet.) ,
Rasytojas, romanu "Broliai karamazovai", "Nusikaltimas ir bausme", "Baltosios naktys", "Idiotas", "Losejas", "Pazemintieji ir nuskriaustieji" autorius (liet.) ,
Rasytojas, romanu "Eugenija Grande", "Tevas Gorijo", "30 metu moteris", "Kurtizaniu spindesys ir skurdas", "Pussesere beta" autorius (liet.) ,
Rasytojas, romanu "Fiesta", "Atsisveikinimas su ginklais", "Kam skambina varpai", "Tureti ir netureti", "Salos vandenyne", "Ir vel pateka saule" autorius (liet.) ,
Rasytojas, romanu "Ispazintis", "Julija, arba naujoji Eloiza", "Emilis" autorius (liet.) ,
Liepų g., Saugų k., Šilutės r. sav.,
Mažosios Lietuvos g., Saugų k., Šilutės r. sav.,
Naujakurių g., Saugų k., Šilutės r. sav.,
Parko g., Saugų k., Šilutės r. sav.,
Romuvos g., Saugų k., Šilutės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 šaukštai sviesto 2 šaukštai miltų 0,6 l vandens arba daržovių sultinio 2 šaukštai garstyčių 100 g grietinėlės 250 g lašišos filė Maltų juodųjų pipirų ir druskos - pagal skonį 1
šaukštas smulkintų žalumynų
Gaminimas: Lašišos kepsnį įtrinkite druska ir pipirais. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 15 min. Po to šiek tiek pravėsusį kepsnį supjaustykite kubeliais. Į įkaitintą sviestą berkite miltus ir šiek tiek pakepinkite (~2 minutes). Į užvirintą
vandenį ar sultinį supilkite pakepintus miltus, sudėkite žuvį, garstyčias, prieskonius ir virkite apie 3-5 minutes. Kai sriubą nukelsite nuo ugnies, supilkite grietinėlę ir žalumynus. Gero apetito
|
|
|
|
|
|