Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
gidas sugrįžo,
gidas,
auksinis raktas,
gyvalazdė,
matavimo pratimai,
sovietų sąjunga,
pilies,
pilis,
gabijos,
kolekcos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mindaugo g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Miško g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Muziejaus g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
P. Rimšos g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Paelmio g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg kiaulienos 2 riekelių batono 1 šaukšto manų 1 šaukšto miltų 1 kiaušinio 1 morkos 1 nedidelio svogūno 1 žiupsnio juodųjų pipirų 1 žiupsnio bazilikų 1 žiupsnio lauro
lapelių 1 šaukštelio druskos Džiuvėsių (apvoliojimui) Aliejaus (skardai patepti)
Gaminimas: Į mėsą sudėti vandenyje ar piene mirkytą batoną, manus, miltus, kiaušinį, tarkuotą morką ir svogūną, suberti prieskonius. Gerai išminkius apvolioti džiuvėsiuose, dėti į
skardą ir kepti orkaitėje 30 min. Nuo kepimo pradžios praėjus 10 min. supilti pusę stiklinės vandens.
|
|
|
|
|
|