Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pilies,
stogo,
stogo kark,
vcėžjys,
dailios formos kaulas,
kur rasti kaulą,
kaulas,
kaulą,
gidas sugrįžo,
gidas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lino g., Jurbarko m., Jurbarko r. sav.,
M. Valančiaus g., Jurbarko m., Jurbarko r. sav.,
Miškininkų g., Jurbarko m., Jurbarko r. sav.,
Mituvos g., Jurbarko m., Jurbarko r. sav.,
Mituvos Sodo 1-oji g., Jurbarko m., Jurbarko r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g žiedinių kopūstų 3 kiaušiniai 70 g fermentinio sūrio 200 ml pieno Druskos ir pipirų pagal skonį
Gaminimas: Sudėti žiedinius kopūstus į verdantį ir pasūdytą vandenį ir
pavirti 5-8 minutes. Išplakti kiaušinius, įmaišyti sutarkuotą sūrį, pieną, druską ir pipirus. Į keptuvę įpilti kelis šaukštus aliejaus. Sudėti žiedinius kopūstus ir užpilti kiaušinių plakiniu. Kepti apie 5-8 minutes. Skanaus. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir
kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|
|