Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
white back,
tv kopliku paraqet,
www.51xiaocheng.com,
???,
xiaomi 15 e ar turi 5g ?,
tceyc,
civil protection month,
kodarbuotojų,
??????,
grupes omega koncertas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Spartos 4-oji g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Tvenkinių g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Vagos 1-oji g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Vagos 2-oji g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Versmės g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kg burokėlių 0,5 kg pupelių 300 g svogūnų 300 g morkų 1 stiklinė aliejaus 1 stiklinė kečiupo druska ir pipirai pagal skonį
Gaminimas: Burokus išvirti,
sutarkuoti. Svogūnus ir morkas patušinti. Pupeles išvirti. Viską sudėti ant burokėlių, tada supilti kečiupą ir aliejų. Sudėti visus prieskonius ir tušinti 45 minutes.
|
|
|
|
|
|