Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
gidas sugrįžo,
gidas,
auksinis raktas,
gyvalazdė,
matavimo pratimai,
sovietų sąjunga,
pilies,
pilis,
gabijos,
kolekcos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Parko g., Grinkiškio mstl., Radviliškio r. sav.,
Pašušvio g., Grinkiškio mstl., Radviliškio r. sav.,
Pušyno g., Grinkiškio mstl., Radviliškio r. sav.,
Siauroji g., Grinkiškio mstl., Radviliškio r. sav.,
Slėnio g., Grinkiškio mstl., Radviliškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 apelsinai 6 arbatiniai šaukšteliai želatinos 50 g apelsinų sulčių 200 g grietinėlės 200 g liesos varškės 0,5 stiklinės pieno 0,5 stiklinės
cukraus
Gaminimas: Nulupkite ir supjaustykite apelsinus kuo mažesniais gabaliukais. Želatiną užpilkite apelsinų sultimis ir palikite, kol išbrinks. Vėliau pakaitinkite mišinį, kol želatina ištirps. Svarbu neužvirinti. Išplakite grietinėlę ir sudėkite varškę, supilkite
pieną, cukrų, apelsinų gabaliukus ir želatiną. Supilkite mišinį į dubenį arba į mažas formeles ir padėję viesioje vietoje laukite, kol sustings.
|
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 apelsinai 5 kiaušinių tryniai 400 ml pieno 100 g cukraus 25 g želatinos
Gaminimas: Nutarkuokite 1 apelsino žievelę. Išspauskite apelsinų sultis. Želatiną užpilkite
sultimis. Sultimis užpilkite želatiną. Pieną, cukrų ir apelsinų žieveles uždėkite ant ugnies (mažo kaitrumo). Kaitinkite, kol ištirps cukrus, neužvirinkite! Įmaišykite želatiną ir trynius. Virkite visą laiką maišant apie 10 minučių (tik neužvirinkite, ugnis turi būti nekaitri). Po to
supilkite į formeles ir šaldykite šaldytuve 7-8 valandas.
|
|
|
|
|
|