Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
smelio akmuo,
jaucio rago kriaukles,
visos kolekcijos,
akmenu kolekcijos,
kas duoda fosiju,
fosilijos,
akmenu kolekcija,
vezlio kiautai,
cinamonas ir kiti dalykai,
gido kolekcija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Saulėtekio g., Šepetos k., Kupiškio r. sav.,
Skodinio g., Šepetos k., Kupiškio r. sav.,
Sodų g., Šepetos k., Kupiškio r. sav.,
Šepetos g., Šepetos k., Kupiškio r. sav.,
Tujų g., Šepetos k., Kupiškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g briuselio kopūstų 2 valgomi šaukštai sviesto 2 valgomi šaukštai miltų 250 ml pieno truputis juodųjų pipirų truputis Muskato 1 valgomas šaukštas citrinos sulčių 3
valgomi šaukštai tarkuoto fermentinio sūrio druska pagal skonį
Gaminimas: Nuvalyti, nuplauti briuselio kopūstai išverdami pasūdytame vandenyje taip, kad nesukristų. Iš ir miltų paruošiamas baltasis užpilas. Į jį įpylti pieno, tuomet gaunasi padažas. Jis kiek palaikomas, kad
sutirštėtų, o po to pagardinamas pipirais, muskato riešutu ir citrinos sultimis. Briuselio kopūstai apliejami šiuo padažu, patroškinami ir apibarstomi tarkuotu sūriu. Skanaus!
|
|
|
|
|
|