Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
smelio akmuo,
jaucio rago kriaukles,
visos kolekcijos,
akmenu kolekcijos,
kas duoda fosiju,
fosilijos,
akmenu kolekcija,
vezlio kiautai,
cinamonas ir kiti dalykai,
gido kolekcija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Jiešmens g., Krinčino mstl., Pasvalio r. sav.,
Parko g., Krinčino mstl., Pasvalio r. sav.,
Pasvalio g., Krinčino mstl., Pasvalio r. sav.,
Peteliškių g., Krinčino mstl., Pasvalio r. sav.,
Ramioji g., Krinčino mstl., Pasvalio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 svogūnas 30 g džiūvėsėlių 300 g pievagrybių 25 g tarkuoto džiovinto baravyko 1 pak. sluoksniuotos bemielės tešlos 15 g bazilikų, druskos, pipirų 40 g grietinėlės 50 g
kumpio džiovinto baravyko
Gaminimas: Pievagrybius nulupti, nuplauti, supjaustyti smulkiai, kaip ir svogūnus bei kumpį. Į keptuvę dedame sviestą ir pakepame svogūnus, tada beriame grybus, kumpį ir viską pabarstome prieskoniai ir paliekame pasitroškinti, o prieš tai įmesti ir
smulkiai supjaustytą džiovintą baravyką. Po 7 min. supilti grietinėlę ir džiūvėsėlius ir patroškinti 2 min. Šiuo įdaru patepti kvadratais supjaustytą tešlą, suvynioti, aptepti kiaušinio plakiniu ir kepti orkaitėje 180 C apie 15 min. SKANAUS!
|
|
|
|
|
|