Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
vcėžjys,
dailios formos kaulas,
kur rasti kaulą,
kaulas,
kaulą,
gidas sugrįžo,
gidas,
auksinis raktas,
gyvalazdė,
matavimo pratimai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Zmogus, antras apiplaukes Zeme,
Zmogus, apdovanotas, premijuotas uz zymius mokslo, meno, visuomenines veiklos ar kt. srities laimejimus,
Zmogus, atsidaves savo tautai, tevynei,
Zmogus, atsisakes pasaulietinio gyvenimo ir pasisventes tarnauti dievui,
Zmogus, darantis alu,
Sudervės kelias, Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Sukilėlių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Suomių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Sutemų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Suvalkų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 stiklinės vandens, 600 gramų mėsos su kaulais, 1 morka, 1 salieras, Petražolių truputį Krapų truputį 1 svogūnas, 1 lauro lapelis, Druskos pagal skonį Maltų juodųjų pipirų
pagal skonį
Gaminimas: Kaulai sukapojami, užpilami šaltu vandeniu ir užvirinama. Užvirus nugraibstomos putos, sultinys pasūdomas ir toliau verdamas ant mažos ugnies, kartkartėmis nugraibstant riebalus. Jautienos, avienos kaulai verdami apie 4 val., kiaulienos, veršienos— 3 val.
Prieskoninės daržovės sudedamos į baigiamą virti sultinį. Iškoštas sultinys tinka įvairioms sriuboms gaminti.
|
|
|
|
|
|