Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
cad??av,
 reftu be,
 arkneks,
 ?????????????,
 tacosilla,
 gerda bieliauskaite 18,
 ??asic????,
 der löwe,
 www.seb bankas.lt,
 ?????????????????,
 daugiau rezultatų...
 
 
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
 
Bažnyčios g., Skudutiškio k., Molėtų r. sav., 
 Ežero g., Skudutiškio k., Molėtų r. sav., 
 Kaštonų g., Skudutiškio k., Molėtų r. sav., 
 Lakštingalų g., Skudutiškio k., Molėtų r. sav., 
 Miško g., Skudutiškio k., Molėtų r. sav., 
  
 
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk  forumas@dr.lt.  
		
		 
	
 
	
		
			
			
			
				
				
                
	
	
				
					
                    
                    
                    
						
						
							  
							 |  | 2012.10.02 15:24 | 
									  | 
							  
						 
						 
					 | 
				 
				
					
						
							
							
									 
									 
								
                            
							
							Enciklopedija
                            
                            Patyręs 
                            
							
							
						 
					 | 
					
						 	
							Gaminimo instrukcija:                                             Ingredientai: 250 g sorų kruopų 1/4 l pieno 20 g džiovintų grybų 200 g pievagrybių 200 g kreivabūdžių 3 šaukštai sviesto 1/4 šaukštelio druskos 1/4 šaukštelio mėsos sultinio miltelių 1/8 l
grietinės juodųjų pipirų 8 šaukštai kapotų petražolių 4 kiaušiniai 4 šaukštai aliejaus
  Gaminimas: Užvirinti pieną, suberti nuplauta sorų kruopas, išmaišyti ir palikti, kad pabrinktų. Džiovintus grybus išmirkyti 1/4 l drungno vandens. Šviežius grybus nuplauti,
supjaustyti į 4 dalis ir pakepinti ant stiprios ugnies su sviestu. Pasūdyti, keptuvę uždengti dangčių ir sumažinti ugnį. Troškinti 5 minutes, paskui suversti į sietą. Išmirkytus grybus nuspausti ir smulkiai sukapoti. Vandenį, kuriame mirko grybai, užvirinti ir nugarinti, kol liks 1/8 l skysčio.
Suberti sultinio miltelius, sukrėsti grietinę, suberti kapotus grybus ir išvirti vidutiniškai tirštą padažą. Pagardinti druska ir pipirais. Sudėti troškintus grybus ir apibarstyti petražolėmis (tik nevirti). Išbrinkintas kruopas  išmaišyti, įmušti kiaušinius, įberti druskos. Keptuvėje įkaitinti
aliejų ir iškepti blynus. Blynus tiekti su grybų padažu.
						 
					 | 
				 						
				
					| 
						
					 | 
				 
                
				  
                
			
	 	
	
	
	
                
				
			 
		 
	
		
	 
      | 
   
 
  
 
     | 
    
    
    
        
 
  
 
  
     |