Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jaucio rago kriaukles,
gido kolekcija,
pilies,
stogo,
stogo kark,
vcėžjys,
dailios formos kaulas,
kur rasti kaulą,
kaulas,
kaulą,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mokyklos g., Šaukėnų mstl., Kelmės r. sav.,
Prekybos g., Šaukėnų mstl., Kelmės r. sav.,
Raudupio g., Šaukėnų mstl., Kelmės r. sav.,
Šaukėnų g., Šaukėnų mstl., Kelmės r. sav.,
Šonos g., Šaukėnų mstl., Kelmės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g mažų vienodo dydžio bulvių 2 tryniai 2-3 šaukštai mineralinio vandens 3-4 šaukštai persijotų maltų džiūvėsėlių 1 šaukštas sviesto druskos
Gaminimas: Nuplautas bulves
išvirti su lupenomis, ataušinti, nulupti. Trynius kruopščiai išplakti su mineraliniu vandeniu. Kiekvieną bulvę mirkyti išplaktuose tryniuose, o po to apvolioti maltuose džiūvėsėliuose. Atsparų karščiui pusdubenį ištepti sviestu, sudėti į jį bulves, įdėti 10-15 min. į karštą
orkaitę. Šis patiekalas - puikus priedas keptoms žuvims.
|
|
|
|
|
|