Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Zymiausia XX a. Danijos rasytoja [orig.],
Nedidelis lengvos konstrukcijos dekoratyvinis pastatas, daznai su azurinemis sienomis,
Fundamentaliuju daleliu grupe, sudaranti elementariasias daleles hadronus (nuklonus, hiperonus, pionus ir tauonus) ,
Mokslas, tiriantis psichikos reiskinius, ju kilme, raida,
Prancuzijos architekturai budingi miesto rumai (statyti XVI - XVIII a.) ,
Darbininkų g., Taujėnų mstl., Ukmergės r. sav.,
Miškų g., Taujėnų mstl., Ukmergės r. sav.,
Mūšos g., Taujėnų mstl., Ukmergės r. sav.,
Paupio g., Taujėnų mstl., Ukmergės r. sav.,
Sodų g., Taujėnų mstl., Ukmergės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 kg rabarbarų lapkočių (Rabarbarai) 2,5 kg cukraus
Gaminimas: Rabarbarų lapkočius nuplauname, nulupame odelę ir supjaustome kubeliais. Kubelius suberiame į puodą ir užpilame cukrumi.
Paliekame 2-3 val. stovėti. Susidariusias sultis nupilame ir užverdame. Į jas suberiame rabarbarų gabalėlius ir verdame, pamaišydami mediniu šaukštu. Uogienę supilame į iškaitintus stiklainius ir atvėsusią uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.
|
|
|
|
|