Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pilies,
stogo,
stogo kark,
vcėžjys,
dailios formos kaulas,
kur rasti kaulą,
kaulas,
kaulą,
gidas sugrįžo,
gidas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žydų g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Žilvičių g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
D. Rudzinsko g., Akademijos mstl., Kėdainių r. sav.,
Dobilo g., Akademijos mstl., Kėdainių r. sav.,
Instituto al., Akademijos mstl., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100 gramų džiovintų baravykų, druskos truputį 0.5 stiklinės grietinės, 1 kiaušinis, 1 šaukštas kvietinių miltų, 2.5 stiklinės grybų sultinio, 2 šaukštai
sviesto
Gaminimas: Išvirti baravykai sumalami ir išsukami su sviestu. Maišant sudedama kiaušinio trynys, miltai, grietinė, išplaktas kiaušinio baltymas, pasūdoma. Paruošta masė šaukšteliu leidžiama į pasūdytą verdantį vandenį. Kai iškyla kukuliai, kiaurasamčiu išgriebiami, sudedami į
gilų pusdubenį ir užpilami padažu.
Padažui: 4 šaukštai miltų, šaukštas sviesto, šaukštas grietinės, 2,5 stiklinės grybų sultinio. Padažui miltai kepinami, kol pagels, o ataušę sumaišomi su puse stiklinės šalto grybų sultinio. Likęs grybų sultinys užvirinamas ir plona srovele maišant
pilamas į masę. Ji užvirinama. Į sutirštėjusi padažą supilama ištirpintas sviestas, grietinė.
|
|
|
|
|
|