Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
gidas sugrįžo,
gidas,
auksinis raktas,
gyvalazdė,
matavimo pratimai,
sovietų sąjunga,
pilies,
pilis,
gabijos,
kolekcos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
A. Mickevičiaus g., Obelių m., Rokiškio r. sav.,
Aukštaičių g., Obelių m., Rokiškio r. sav.,
Dariaus ir Girėno g., Obelių m., Rokiškio r. sav.,
Dirbtuvių g., Obelių m., Rokiškio r. sav.,
Ežero g., Obelių m., Rokiškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4-5 dešrelės 1 stiklinė raudono vyno 50 g maltų džiūvėsėlių čiobrelio mairūno (Kvapusis mairūnas) 1 lauro lapas (Lauro lapas) aliejaus
kepimui druskos pipirų
Gaminimas: Dešreles nulupti ir supjaustyti ritinėliais. Paskrudinti aliejuje, perdėti į lėkštę. Tuose pačiuose riebaluose paskrudinti batono trupinius, supilti vyną ir 10 min. virti pridengus ant mažos ugnies. Suberti prieskonius, įmesti
dešreles ir dar šiek tiek patroškinti.
|
|
|
|
|
|