Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pilies,
stogo,
stogo kark,
vcėžjys,
dailios formos kaulas,
kur rasti kaulą,
kaulas,
kaulą,
gidas sugrįžo,
gidas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Skirvytės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Skriaudžių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Skroblų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Skruzdėlių takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Skudučių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 svogūnas 2 česnako skiltelės 1 aitrioji paprika 400 g maltos mėsos 2 šaukštai alyvų aliejaus 1/4 l mėsos sultinio 1/8 l raudonojo vyno druskos 3 pomidorai (200
g) šaukštas pomidorų tyrės 850 ml konservuotų baltųjų pupelių 1 šaukštas maltų saldžiųjų paprikų 2 šaukštai kapotų petražolių
Gaminimas: Nuluptą svogūną ir česnaką supjaustyti mažais kubeliais. Aitriąją papriką perpjauti pusiau, išskobti sėklas ir supjaustyti plonais
pusžiedžiais. Maltą mėsą padalinti į 2 porcijas ir pakepinti su aliejumi. Dažnai maišyti, kad mėsa būtų biri. Suberti supjaustytą svogūną, česnaką ir papriką, užpilti sultiniu bei vynu, pasūdyti ir virti uždengtame keptuve. Pomidorus nuplikyti, nulupti, išpjauti vaiskočius, perpjauti į 4
dalis, išskobti sėklas ir supjaustyti kubeliais. Į keptuvą su mėsa suversti pupeles, išmaišyti ir dar 10 minučių pavirti. Suversti pomidorų kubelius, pagardinti pomidorų tyre, saldžiųjų paprikų milteliais, petražolėmis, išmaišyti ir palikti. Jei reikia, pasūdyti.
|
|
|
|
|
|