Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jaucio rago kriaukles,
gido kolekcija,
pilies,
stogo,
stogo kark,
vcėžjys,
dailios formos kaulas,
kur rasti kaulą,
kaulas,
kaulą,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 33-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 34-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 35-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 36-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 37-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800g lašišos filė druskos pipirų 1 česnako skiltelė
Padažui: 200 ml 18% riebumo grietinės šviežių krapų nedidelis svogūnas 2 v.š. Dižono garstyčių druska,
pipirai Gaminimas: Sumaišykite grietinę, smulkiai supjaustytus krapus, susmulkintą svogūną ir garstyčias nedideliame inde. Paskaninkite druska bei pipirais ir palikite valandą kambario temperatūroje.
Įkaitinkite orkaitę iki 200°C. Kepimo indą patepkite aliejumi, sudėkite lašišos
filė, pabarstykite druska, pipirais ir trintu česnaku. Padažą užpilkite ant žuvies ir kepkite apie 30-40 min.
Patiekite su virtomis bulvėmis. Skanaus!
|
|
|
|
|
|