Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
smelio akmuo,
jaucio rago kriaukles,
visos kolekcijos,
akmenu kolekcijos,
kas duoda fosiju,
fosilijos,
akmenu kolekcija,
vezlio kiautai,
cinamonas ir kiti dalykai,
gido kolekcija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vytauto g., Jonučių k., Kauno r. sav.,
Žemoji g., Jonučių k., Kauno r. sav.,
Eglių g., Jonučių II k., Kauno r. sav.,
Ievų g., Jonučių II k., Kauno r. sav.,
Saulės g., Jonučių II k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Grybai, marinuoti ar sūdyti, 400 gramų Kvietiniai miltai, 2 šaukštai Sviestas, 1 šaukštas Svogūnai, laiškai, 1 sauja Pienas, truputį Druska, truputį Juodieji pipirai,
truputį
Gaminimas: Grybus per naktį numirkykite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir sudėkite grybus, pakepkite 10 min, suberkite miltus ir maišydami pilkite pieną kol gausis norimo tirštumo padažas, suberkite smulkintus svogūnų laiškus, pagal skonį suberkite druską, pipirus. Viską gerai
išmaišykite. Patiekti su virtomis bulvėmis.
|
|
|
|
|
|