Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pixpin_2.0.0.3,
 renginiai šalia manęs,
 cad??av,
 reftu be,
 arkneks,
 ?????????????,
 tacosilla,
 gerda bieliauskaite 18,
 ??asic????,
 der löwe,
 daugiau rezultatų...
 
 
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
 
Kimbirų g., Birštono vs., Birštono sav., 
 Kranto g., Birštono vs., Birštono sav., 
 Nemuno g., Birštono vs., Birštono sav., 
 Pavasario g., Birštono vs., Birštono sav., 
 Petražolių g., Birštono vs., Birštono sav., 
  
 
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk  forumas@dr.lt.  
		
		 
	
 
	
		
			
			
			
				
				
                
	
	
				
					
                    
                    
                    
						
						
							  
							 |  | 2012.10.02 15:24 | 
									  | 
							  
						 
						 
					 | 
				 
				
					
						
							
							
									 
									 
								
                            
							
							Enciklopedija
                            
                            Patyręs 
                            
							
							
						 
					 | 
					
						 	
							Gaminimo instrukcija:                                             Ingredientai: Grybai
  Gaminimas: Galima džiovinti visų rūšių grybus, tačiau vertingiausi yra džiovinti baravykai. Visi grybai džiovinami vienodai, bet kiekviena rūšis atskirai. Surinkti švieži, nesukirmiję ir
neperaugę grybai nuvalomi ir gerai nušluostomi švariu skudurėliu.
  Nereikia grybų plauti, nes nuo to jie patamsėja. Prieš džiovinimą grybai surūšiuojami pagal kepuraičių dydį. Mažos kepuraitės nepjaustomos, didelės pjaustomos. Grybus galima džiovinti, suvertus ant kiečio stiebelių arba
specialių smaigalių taip, kad jie nebūtų vienas prie kito prisiglaudę. Jie džiovinami 50—60° C temperatūroje. Karščiau džiovinami grybai pajuosta. Nepatariama grybų džiovinti saulėje, nes, lėtai džiūdami, jie ima gesti.
  Prieš vartojant grybai gerai nuplaunami ir 2-3 valandas pamirkomi
drungname vandenyje ar net piene.
						 
					 | 
				 						
				
					| 
						
					 | 
				 
                
				  
                
			
	 	
	
	
	
                
				
			 
		 
	
		
	 
      | 
   
 
  
 
     | 
    
    
    
        
 
  
 
  
     |