Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pilies,
stogo,
stogo kark,
vcėžjys,
dailios formos kaulas,
kur rasti kaulą,
kaulas,
kaulą,
gidas sugrįžo,
gidas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lydos g., Jašiūnų mstl., Šalčininkų r. sav.,
M. Balinskio g., Jašiūnų mstl., Šalčininkų r. sav.,
Merkio g., Jašiūnų mstl., Šalčininkų r. sav.,
Miško g., Jašiūnų mstl., Šalčininkų r. sav.,
Mokyklos g., Jašiūnų mstl., Šalčininkų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Grybai, konservuoti ar virti, 700 gramų Dešra, virta, 200 gramų Svogūnai, didelis, 1 vienetas Česnakai, 3 skiltelės Grietinė, 4 šaukštai Ketčupas, 1 šaukštas Druska, ar Maggi kubelis,
pagal skonį Lauras, 2 vienetai Krapai, truputį
Gaminimas: Jei grybai stipriai sūdyti - juos pirma numirkykite ir druskos dėkite labai atsargiai. Į keptuvę su aliejumi sudėkite grybus ir 5 min pakepinkite, tada sudėkite smulkiai pjaustytą svogūną ir dar pakepinkite, kol svogūnai
gražiai pagels. Sudėkite mažais kubeliais pjaustytą dešrą, smulkiai kapotus ar išspaustus česnakus, Maggi kubelio pusę, lauro lapelius, grietinę ir kečupą. Viską išmaišykite ir įpilkite 0.5 stiklinės vandens. Troškinkite 5-7 min. Baigus kepti sudėkite kapotus krapus. Patiekite su karštomis
virtomis bulvėmis ir pomidorų padažu. Papuošti galite kapotais krapais, ar petražolės šakele. Puikiai dera su raudonu ar baltu sausu vynu.
Skanaus!
|
|
|
|
|
|