Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pilies,
stogo,
stogo kark,
vcėžjys,
dailios formos kaulas,
kur rasti kaulą,
kaulas,
kaulą,
gidas sugrįžo,
gidas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
13 gyvu butybiu, ir vienas matavimo prietaisas, kas tai,
Kur pas zmogu yra priekalas, kilpele, sraige,
Pati maziausia is ju marmozete, o kaip vadinasi pati didziausia,
Kas 28 metus pragyveno netoli Orinoko upes ziociu,
Kas bendro tarp kompozitoriu Listo, Sibelijaus, Vagnerio, Mocarto ir Haidno,
Ąžuolų g., Giraitės k., Kauno r. sav.,
Beržų g., Giraitės k., Kauno r. sav.,
Bruknių g., Giraitės k., Kauno r. sav.,
Drebulių g., Giraitės k., Kauno r. sav.,
Eglių g., Giraitės k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g miltų 200 g minkšto sviesto 1 kiaušinis 150 g cukraus 1 šaukštelis kepimo miltelių (Kepimo milteliai) 700 g grietinėlės 200 g pieniško šokolado 1 pakelis vanilės
cukraus 1 šaukštas konjako 3 šaukštai želatinos 10 vyšnių (iš kompoto)
Gaminimas: Ingredientus paskirstom taip:
Tešlai: 200 g miltų, 200 g minkšto sviesto, 1 kiaušinis, 100 g cukraus, 1 šaukštelis kepimo miltelių. (jei pagrindo irgi norime šokoladinio,
pridedame dar porą šaukštų kakavos)
Šokoladiniam kremui: 600 g grietinėlės, 200 g pieniško šokolado, 1 pakelis vanilės cukraus, 1 šaukštas konjako, 3 šaukštai želatinos.
Papuošimui: 100 g grietinėlės, 2 šaukštai cukraus, 10 vyšnių (iš kompoto).
Iš tešlai skirtų
produktų paruošiame trapią tešlą ir 30 min. palaikome ją šaltai. Tada iškočiojame 5-7 mm storio lakštą ir jį įklojame į sviestu pateptą kepimo formą. Apipjauname kraštus. Ant tešlos klojame sviestinį popierių ir užberiame pupelėmis, kad jos padengtų visą formą. Kepame 200° C temperatūroje, kol
kraštai gražiai pagelsta. Iš likusios tešlos formuojame apskritus sausainėlius ir iškepame juos 180° C temperatūroje. Trapios tešlos pyragą atvėsiname, nuimame pupeles bei sviestinį popierių. Paruošiame šokoladinį kremą. Jam išplakame grietinėlę, supilame į ją išlydytą šokoladą, konjaką, suberiame
vanilės cukrų. Nuolat maišydami supilame ištirpintą želatiną. Šią masę supilame į formą ant pyrago. Dedame į šaldytuvą ir laikome, kol kremas sustingsta. Pyragą puošiame iškeptais sausainėliais, plakta grietinėle ir vyšniomis.
|
|
|
|
|
|