Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pilies,
stogo,
stogo kark,
vcėžjys,
dailios formos kaulas,
kur rasti kaulą,
kaulas,
kaulą,
gidas sugrįžo,
gidas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Hidrologijos mokslo saka, vandenynus ir juras tirianti kaip hidrosferos dali, juose vykstancius fizikinius, cheminius, geologinius ir biologinius reiskinius,
Raitas S. Amerikos lygumu piemuo,
Tankiausiai gyvenama Azijos valstybe,
Mokslinis darbas, pateikiamas mokslo tarybai moksliniam laipsniui igyti ir viesai ginamas,
Kongo respublikos oficiali kalba,
Miglos 4-oji g., Jaskonių k., Druskininkų sav.,
Miglos 5-oji g., Jaskonių k., Druskininkų sav.,
Miglos 6-oji g., Jaskonių k., Druskininkų sav.,
Miglos 7-oji g., Jaskonių k., Druskininkų sav.,
Miglos 8-oji g., Jaskonių k., Druskininkų sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g sūdytos silkės 1 stiklinė pieno 0,5 stiklinės raudono vyno 1 stiklinė vyno acto 0,75 stiklinės cukraus gabalėlis cinamono žievelės (Cinamonas) 6-8 gvazdikėliai
(Gvazdikėliai) 1 svogūnas 5-6 žirneliai pipirų
Gaminimas: Išmirkytą silkę nuvalyti, išimti kaulus, užpilti pienu ir 2-3 val. palaikyti. Užvirti vyną su actu, pjaustytu svogūnu, prieskoniais ir cukrumi. Virti uždengtame puode ant mažos ugnies 10 min.,
ataušinti. Nusausintą filė supjaustyti gabalėliais, sudėti į stiklainį, užpilti marinatu. 2-3 dienas palaikyti šaldytuve. Patiekti su duona ar keptom bulvėm.
|
|
|
|
|
|