Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pilies,
stogo,
stogo kark,
vcėžjys,
dailios formos kaulas,
kur rasti kaulą,
kaulas,
kaulą,
gidas sugrįžo,
gidas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Alyvų g., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
Aukštaičių g., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
Aušros g., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
Ąžuolų g., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
Berezinkos g., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g jautienos nugarinės 200 g mėlynųjų slyvų jautienos prieskonių mišinio smulkintų rozmarinų 1 citrinos sulčių 1 šaukštelis cukraus 1 žiuosnelis druskos 3 šaukštai
aliejaus kepimui
Gaminimas: Filė nuplauname ir nusausiname. Sumaišome druską, cukrų, jautienos prieskonius, rozmarinus ir citrinos sultis. Mišiniu gerai įtriname mėsą. Palaikome šaldytuve apie 10 minučių. Paruoštą mėsą dedame į “kepimo rankovę”. Į ją įpilame šiek tiek
aliejaus ir sudedame slyvas arba įpilame jų sulčių. Kepame 220 laipsnių temperatūroje apie 50 minučių. Iškepusią mėsą atvėsiname. Laikome šaldytuve 6 valandas. Tuomet supjaustome griežinėliais ir tiekiame.
|
|
|
|
|
|