Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žemaičio Sodų 4-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Žemaičio Sodų 5-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Žemaičio Sodų 6-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Žemaičio Sodų 7-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Žemaičio Sodų 8-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100 g konservuotų sraigių Česnako Juodųjų pipirų Druskos Sviesto
Gaminimas: Sraiges išimkite iš kiautelių, jei didelės - perpjauti per pusę. Sudėti į keturis mažus
molinius indelius, pabarstyti druska, maltais česnakais, pipirais ir ant viršaus uždeti gabalelį sviesto.
Indelius uždengti ir dėti į 200 °C įkaitintą orkaitę, palaikyti, kol pradės kilti burbuliukai. Sraigės neturi išvirti, jas reikia tik
sušildyti.
Valgyti su pakepintais nedideliais batono gabaleliais, juos įtrinti skiltele česnako.
|
|
|
|
|