Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
gidas sugrįžo,
gidas,
auksinis raktas,
gyvalazdė,
matavimo pratimai,
sovietų sąjunga,
pilies,
pilis,
gabijos,
kolekcos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Arklys; gyvena Centr. kalnu priekalniuose,
Mineralas, polimorfinis aliumosilikatas; is jo daromi rugstims ir kaitrai atsparus gaminiai; pusbrangis akmuo,
Raudonas vynas, gaminamas Italijoje, Kiancio kalnu apylinkese; silpnas, truputi aitraus skonio,
V. Azijoje ir Uzkaukazeje - pozeminis irenginys gruntiniam vandeniui rinkti ir tiekti i pavirsiu,
Krikscioniu liturginis indas, kitaip taure,
Ramybės g., Videniškių k., Molėtų r. sav.,
Smėlinkos g., Videniškių k., Molėtų r. sav.,
Sodo g., Videniškių k., Molėtų r. sav.,
Steponavos g., Videniškių k., Molėtų r. sav.,
Šilelio g., Videniškių k., Molėtų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1/8 l baltojo vyno 1 šaukštelis citrinos sulčių druskos 450 g šaldytų išlukštentų moliuskų 1 svogūnas 2 šaukšteliai sviesto
Gaminimas: Į 1/8 l vandens supilti baltąjį
vyną, citrinos sultis, suberti druską ir užvirti. Sudėti moliuskus ir virti uždengus 2 minutes. Nukelti nuo ugnies. Po 10 minučių moliuskus išgriebti ir supjaustyti gabaliukais. Nuluptą svogūną supjaustyti kubeliais ir kepti su sviestu, kol suminkštės. Suberti moliuskus ir kepti, kol viskas
gražiai pagels. Dažnai maišyti. Padažu užpiltą valgį į stalą tiekti specialiuose indeliuose.
|
|
|
|
|
|