Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vaidoto g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Vaiguvos aklg., Kauno m., Kauno m. sav.,
Vainatrakio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Vainikų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Vaisių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g grybų (baravykų) 1 saujos krapų 250 mililitrų grietinėlės 1 svogūno Druskos Pipirų
Gaminimas: Kuo smulkiau supjaustyti baravykus. Sukapoti krapus.Svogūną
smulkiai supjaustyti. Apkepinti svieste svogūną iki auksinės spalvos. Tada sudėti grybus, barstyti pipirų ir druskos. Kepti, kol grybai iškeps. Pridėti grietinėlės ir dar troškinti apie 10 minučių. Tada suberti krapus. Troškinti kelias minutės, uždengti dangtį ir palaikyti dar 5 minutės. Labai skanu
patiekti su vištienos file kepsniukais.
|
|
|
|
|