Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
naujokai,
meiluze,
meiluzio,
sissy,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gurių Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 16-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 17-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg vištos sparneliai 2 skiltelių česnako 3 gvazdikėlių 3 v.š. citrinos sulčių 3 v.š. čili padažo 2 v.š. sojos padažo 2 v.š.
medaus
Gaminimas: Citrinos sultis sumaišyti su trintu česnaku. Tada sultis sumaišyti su čili, sojos padažu, medumi ir prieskoniais.
Šiame marinate marinuoti sparnelius 8 val.
Sparnelius sudėti į kepimo skardą, pateptą aliejumi ir kepti
sparnelius 180 temp. oraitėje, uždengus foliją 30 - 40 min. , o tada nuėmus foliją - dar 10 - 15 minučių (maksimalioje temp.).
|
|
|
|
|