Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jaucio rago kriaukles,
gido kolekcija,
pilies,
stogo,
stogo kark,
vcėžjys,
dailios formos kaulas,
kur rasti kaulą,
kaulas,
kaulą,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Viršuliškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršuliškių skg., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 700 g kiaulienos (kepsniukams) 2 apelsinų (sulčių) Druskos Pipirų
Padažui: 500 g pievagrybių 2 - 3 v.š. grietinės 50 g
sviesto
Garnyrui: Bulvių Salotų (kokios patinka)
Gaminimas: Mėsą supjaustome kaip įprastai kepsniukams. Įtriname prieskoniais. Užpilame sultimis ir palaikome apie 2 val. Tada dedam į skardą, kartu supilam sultis, ir kepam apie 15-20min. Tuo metu
išverdam bulves, pasigaminame mėgstamas salotas. Pasiruošiam ir pievagrybių padažą. Juos sutvarkome, smulkiai supjaustome ir pakepiname ant sviesto. Dedame grietinę, dar šiek tiek pakepam, pagardinam prieskoniais. Šį padažą patiekiant dedame tiesiai ant kepsniukų.
|
|
|
|
|
|