Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
monument,
sezonas,
sezono laimetojai,
pašalinti anketą,
url,
garena,
bank,
jonines,
what is 2 plus 5,
5120. com,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ąžuolų g., Trakiškio k., Panevėžio r. sav.,
Biliūnų g., Trakiškio k., Panevėžio r. sav.,
Draugystės g., Trakiškio k., Panevėžio r. sav.,
Girelės g., Trakiškio k., Panevėžio r. sav.,
Jaunimo g., Trakiškio k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g ryžių 1 svogūnas 0,5 l sultinio 150 g parmezano sūrio 1 sauja pievagrybių 5 pomidorai
Gaminimas: Smulkiai supjaustyti svogūnai truputį pakepinami su šaukštu
sviesto. Po to į juos suberiami perplauti, nusausinti ryžiai. Visą laiką maišant, produktai dar pakepinami, kol svogūnai tampa permatomi. Tada įpilama mėsos sultinio, įberiama druskos bei pipirų ir troškinama, kol ryžiai pasidaro birūs. Su likusiu sviestu išlydoma pusė porcijos sūrio. Dubuo
ištepamas sviestu, išbarstomas sūriu, ant jo dugno sudedami supjaustyti troškinti pomidorai bei pievagrybiai, sukrečiami ryžiai, ir viskas sumaišoma. Taip pat galima dėti morkų, žaliųjų žirnelių ar kitų daržovių. Paruoštas valgis išverčiamas į didelį pašildytą dubenį ir apibarstomas likusiu
sūriu.
|
|
|
|
|