Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vilties g., Balčių k., Raseinių r. sav.,
Laukų g., Bedančių k., Raseinių r. sav.,
Miško g., Bedančių k., Raseinių r. sav.,
Aušros g., Berteškių k., Raseinių r. sav.,
Beržų g., Berteškių k., Raseinių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 stiklinės kvietinių miltų, 1 stiklinė verdančio vandens, 30ml spirito arba degtinės, Žiupsnelis druskos, 300 gr maltos mėsos (1 dalis jautienos/2 dalys kiaulienos), 1 galva
svogūno, Druska Pipirai
Gaminimas: 1 stiklinę miltų sumaišyti su druska. Į miltus supilti verdantį vandenį sumaišytą su spiritu bei greitai maišyti iki vientisos masės. Supilti likusius miltus ir gerai išminkyti tešlą. Faršą (1 dalis jautienos/2 dalis kiaulienos) sumaišyti
su svogūnu (sutarkuotu pet burokine tarka), druska bei pipirais. Suformuoti čeburekus ir kepti įkaitintame aliejuje.
|
|
|
|
|