Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pagirių g., Šėtos mstl., Kėdainių r. sav.,
Piliakalnio g., Šėtos mstl., Kėdainių r. sav.,
Ramygalos g., Šėtos mstl., Kėdainių r. sav.,
Sodų g., Šėtos mstl., Kėdainių r. sav.,
Sodžiaus g., Šėtos mstl., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2-2,5 kg vištos, 0,5 l tamsaus nestipraus alaus, 200 ml vandens, 3 skiltelės česnakų, 30 ml citrinų sulčių, Druska, pipirai
Gaminimas: Vištą iš anksto marinuojame su
druska, pipirais, česnaku ir citrinų sultimis. Paliekame pastovėti (geriausia per naktį). Išpilame 1/3 butelio alaus ir iki pilno pripilame vandens. Vištą "pasodiname" ant butelio ir pašauname į orkaite ~ 1,5 - 2 val. Kepimo laikas priklauso nuo vištos svorio. Skanaus.
|
|
|
|
|