Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mokyklos g., Aunuvėnų k., Kelmės r. sav.,
Pievų g., Aunuvėnų k., Kelmės r. sav.,
Trumpoji g., Aunuvėnų k., Kelmės r. sav.,
Baldegių g., Baldegių k., Kelmės r. sav.,
Ledupio g., Beržėnų k., Kelmės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kg cukinijos, kubeliais supjaustytos 1 kg morkų 1 kg svogūnų 1 kg obuolių 200 gramų aliejaus 10 valgomųjų šaukštų cukraus 2 valgomųjų šaukštų druskos 200 gramų
acto 1 kg pupelių, virtų Prieskonių
Gaminimas: Morkas sutarkuokite burokine tarka, svogūnus supjaustykite kubeliais ir pakepinkite aliejuje. Obuolius nulupkite ir sutarkuokite. Į puodą dėkite cukinijas, virtas pupeles, obuolius, kepintas morkas ir
svogūnus, berkite cukrų, druską, supilkite actą ir apie 20 min. viską troškinkite. Troškinį krėskite į paruoštus stiklainius ir sandariai uždarykite.
|
|
|
|
|