Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
url,
masturbatorius,
internet,
kaukiu,
nanoferma,
ernesta,
pvp,
pazintys vyresniems,
igor,
varzybu sala,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Algirdo g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Alyvų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Alyvų skg., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Alksnyno g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Amerikos g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 750 g bruknių 250 g svogūnų 200 g cukraus 200 ml raudonojo vyno acto Žiupsnelio kajeno pipirų 1 a.š. rūpios druskos
Gaminimas: Svogūnus nulupti ir sukapoti smulkiai.
Bruknes nuplauti per sietą ir nusausinti popieriniu rankšluosčiu. Viską suberti į puodą ir kartu cu actu, druska, cukrumi ir kajeno pipirais užvirkite ir kaitinkite toliau , ant vidutinės ugnies 45 min. Dar karštą padažą supilstyti į sterilius stiklainukus ir užsukite. Puikiai tiks prie
mėsos patiekalų.
|
|
|
|
|