Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tverečiaus g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Tvėrių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Tvirtovės al., Kauno m., Kauno m. sav.,
Ugnės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Ugniakuro g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 indelio konservuotų persikų 1 pakelio žele, grietinėlės skonio 3 pakelių žele, ivairaus skonio 4 šaukštaų cukraus 1 pakelio žele, karamelės skonio Kremui: 1 indelio grietinėlės
(36 riebumo)
Gaminimas: Dviejų skonių žele paruošiam pagal nurodymus ir užšaldom, kai sustings, supjaustom gabaliukais,trečią pakelį paruošiam ir supilam į žele žieda ar kitą formą. Į tą formą sudedame pjaustytus persikus ir jau sustingusios žele gabaliukus, padedam į šaldytuvą,
kad sustingtų. Grietinėlės ir karamelės žele sumaišom su 300 ml vandens, padedam atvėsti. Grietinėlę išplakam su cukrumi elektriniu plaktuvu iki tirštos masės, įplakam grietinėlės-karamelės žele ir gautą kremą supilame ant jau sustingusios žele su vaisiais. Paedam į šaldytuvą, kad sustingtų.
Į grietinėlę pagal skonį galima įdėti citrinos rugštelės.
|
|
|
|
|