Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Klaipėdos g., Plikių mstl., Klaipėdos r. sav.,
Liepų g., Plikių mstl., Klaipėdos r. sav.,
Mokyklos g., Plikių mstl., Klaipėdos r. sav.,
Naujoji g., Plikių mstl., Klaipėdos r. sav.,
Paupio g., Plikių mstl., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg šparaginių pupelių 0,5 kg morkų 0,5 kg svogūnų 2 saldžiųjų paprikų 2 šaukštų druskos 5 šaukštų aliejaus 1 litro pomidorų padažo 8 šaukštų 9 % acto 3 šaukštų
cukraus saujelės petražolių lapelių 3 lauro lapų 10 pipirų
Gaminimas: Nuplaukite šparagines pupeles, nupjaustykite galiukus, supjaustkite gabaliukais. Jas sudėkite į verdantį vandenį ir virkite apie 15 min., nukoškite. Nuluptus svogūnus ir morkas susmulkinkite.
Nuplaukite paprikas, išimkite sėklas ir jas supjaustykite kubeliais. Daržoves pabarstykite druska ir pakepinkite aliejuje. Tada sudėkite į puodą , supilkite pomidorų padažą , actą, cukrų, susmulkintas petražoles, prieskonius ir troškinkite apie 15 min. Sudėkite į sterilius stiklainius ir
užsukite.
|
|
|
|
|