Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
S. Nėries g., Kupiškio m., Kupiškio r. sav.,
Sinagogos g., Kupiškio m., Kupiškio r. sav.,
Slavinčiškio g., Kupiškio m., Kupiškio r. sav.,
Slėnio g., Kupiškio m., Kupiškio r. sav.,
Sodų g., Kupiškio m., Kupiškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Sausainiams: 110 g sviesto (kambario temperatūros) 90 g cukraus 3 kiaušinių tryniai 1 citrinos žievelė 180 g miltų Žiupsnelis druskos
Šokoladiniam pertepimui: 50 ml
riebios grietinėlės 50 g juodojo šokolado 6 g sviesto
Gaminimas: 1. Sviestą išplakite kartu su cukrumi ir citrinos žievele. 2. Sudėkite trynius ir toliau plakite iki vientisos masės. 3. Sudėkite miltus sumaišytus su druska. 4. Tešlą dėkite į
konditerinį maišelį su žvaigždutės antgaliu. Ir skardoje padengtoje kepimo popieriumi spauskite rožės formos sausainius. 5. Kepkite iki 180° įkaitintoje orkaitėje apie 12 minučių, kol gražiai pagels. 6. Leiskite jiems pilnai atvėsti, prieš sulipdant su kremu. Pertepimo
gamyba: 1. Grietinėlę supilkite į nedidelį prikaistuvį ir kaitinkite ant vidutinio dydžio ugnies, kol beveik užvirs – prikaistuvio kraštuose ims putoti. 2. Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies. Suberkite į grietinėlę sulaužytą šokoladą ir sviestą. 3. Palikite porą minučių pastovėti,
tuomet išmaišykite iki vientisos masės. 4. Atvėsinkite šokoladinį kremą šaldytuve, kol taps tirštas, tepamos konsistencijos (tam gali prireikti poros valandų).
|
|
|
|
|