Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
paopaozhibp.cc,
????????????,
manoosaiia,
arras io offline apk,
life certificate (for the,
gma.co,
???????? filetype:pdf,
joyjourself,
mkjas,
????,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gyvunai, mintantys daugiausia zuvimis,
Kurio nors vandens baseino, jo dalies arba tam tikro Zemes geol. laikotarpio zuvu visuma,
Rusvai juodas tirstas skystis, gaunamas is skalunu, turinciu iskastiniu zuvu liekanu,
Dazniausia igimta odos liga, kuria sergant del epidermio raginio sluoksnio hipertrofijos oda pasidaro panasi i zuvies zvynus,
Vietine tarme, snekta,
Liepų g., Vėžaičių mstl., Klaipėdos r. sav.,
Minijos g., Vėžaičių mstl., Klaipėdos r. sav.,
Mokyklos g., Vėžaičių mstl., Klaipėdos r. sav.,
Nausodžio g., Vėžaičių mstl., Klaipėdos r. sav.,
Pamiškės g., Vėžaičių mstl., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 50 g varškės (9 proc. riebumo) 2 kiaušinių 3 v.š. cukraus 1 žiupsnelio druskos 2 a.š. kepimo miltelių 200 - 300 g miltų
Gaminimas: 1. Varškę išsukite su kiaušiniais,
cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki vientisos masės. 2. Kitame dubenyje persijokite miltus, sumaišykite juos su kepimo milteliais ir druska. 3. Po truputį, po kelis šaukštus, vis maišant, į varškės masę berkite miltus. Tešla turi būti minkšta, tačiau nelipni – visų miltų iš karto
nesuberkite, nes jų tiek gali ir nereikėti (tai priklauso nuo kiaušinių dydžio bei varškės drėgnumo). 4. Išminkytą tešlą perkelkite ant miltais pabarstyto lygaus paviršiaus ir iškočiokite 1 cm storio lakštą. Supjaustykite jį maždaug 3 cm pločio juostomis. Juostas įstrižais pjūviais padalinkite į
norimo ilgio juosteles (lygiagretainio formos tešlos gabalėlius). Kiekvieno gabalėlio centre padarykite išilginį pjūvį, per kurį perkiškite vieną iš tešlos gabalėlio galą, išverčiant jį į priešingą pusę. 5. Kepkite paruoštus žagarėlius įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol žagarėliai išsipūs
ir gražiai parus. Išvirusius sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad sugertų aliejų. Tuomet perdėkite į lėkštę ar krepšelį ir apibarstykite cukraus pudra.
|
|
|
|
|
|