Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Šviesos g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Technikų g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Tiesos g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Tilto g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Topolių g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg ešerių 2 v.š. prieskonių (žuvies) 1 svogūno 1 a.š. druskos Aliejaus, kepimui
Gaminimas: Ešeriukus nuskusti, išvalyti, išplauti. Ištrinti prieskoniais, o į vidų
kiekvienam įdėti po šaukštelį smulkintų svogūnų, sumaišytų su druska. Palaikyti apie valandą. Šonus įpjauti. Iškepti ant aliejaus keptuvėje.
|
|
|
|
|