Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Aukštaičių g., Sudeikių mstl., Utenos r. sav.,
Bangos g., Sudeikių mstl., Utenos r. sav.,
Beržų g., Sudeikių mstl., Utenos r. sav.,
J. Margalio g., Sudeikių mstl., Utenos r. sav.,
Klevų g., Sudeikių mstl., Utenos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100 g kalmarų 1 cukinijos, jaunos 1 baklažano 1 žiupsnelio druskos 1 žiupsnelio pipirų, juodų grūstų 1 šaukštelio medaus 1 šaukštelio garstyčių (vidutinio
aštrumo) 1 šaukštelio citrinos sulčių, natūralių 3 šaukštų alyvuogių aliejaus Aliejaus, kepimui
Gaminimas: Smulkiai supjaustyti rūkytų didžiūjų kalmarų čiuptuvus ir apkepti keletą minučių. Kitoje keptuvėje apkepti baklažanus ir cukinijas užberti
druskos ir pipirus. Į lėkštes ratu dėti keptus baklažanus, į vidų įdėti pusę keptos cukinijos. Ant viršaus uždėti keptus kalmarus. Alyvuogių aliejų sumaišyti su medumi, citrinos sultimis ir garstyčiomis. Užpilti ant kalmarų. 2 asmenims.
|
|
|
|
|