Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lakštingalos Sodų 5-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Lakštingalos Sodų 6-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Lakštingalos Sodų 7-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Lakštingalos Sodų 8-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Lakštingalos Sodų 9-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g ančiukų širdelių 400 g pupelių, konservuotų 4 skiltelių česnako 6 lapelių baziliko, šviežio Druskoa, pipirų
Gaminimas: Ančiukų širdelės supjaustyti pusiau. Apkepti
aliejuje apie 15 minučių. Gardinti druska, pipirais. Pridėti konservuotas pupeles ir smulkiai pjaustytus česnakus. Patroškinti 10 minutės. Pridėti stambiai supjaustytų bazilikų lapelius. išjungti viriklę ir uždengus dangti palaikyti apie 10 minutės.
Skanaus
|
|
|
|
|