Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tabariškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Taboro g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Taikos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Tako g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Talino g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 labai didelėms picoms Picos tešlai: 640 g (4 stiklinių) kviečių miltų, smulkiai maltų kietagrūdžių (tipas 00) 1a. š. druskos 1 kiaušinio 4 v. š. alyvuogių aliejaus Tešlos
raugui: 50 g mielių, šviežių 2 a. š. cukraus 240ml vandens, šilto (38-40 ?C) Pomidorų padažui 2 skardinių pomidorų, konservuotų, smulkintų 1 v. š. alyvuogių aliejaus 2 a. š. cukraus 4 skiltelių česnako Po 1 a. š. džiovintų arba 5 šakelių šviežių: raudonėlių,
bazilikų, petražolių, čiobrelių. 5 lauro lapų Druskos ir pipirų Picos įdarui: 200 g pievagrybių 200 g kumpio 400g fermentinio ar kieto sūrio 2 rutuliukų mocarelos sūrio 200 g fermentinio ar kieto sūrio 1 puokštės bazilikų (šviežių) arba
rukolos
Gaminimas: Pomidorų padažas Česnakus smulkiai supjaustyti ir pakepinti alyvuogių aliejuje 1 minutę. Supilti konservuotus smulkintus pomidorus kartu su skysčiu, įdėti lauro lapus, džiovintas ar šviežias sukapotas žoleles, įberti druskos. Uždengti dangčiu, sumažinti ugnį
ir virti 20 minučių. Įdėti cukraus, pipirų ir gerai išmaišyti. Raugo gaminimas Į šiltą vandenį sudėti mieles, cukrų ir sutrinti iki vientisos masės su šakute arba šluotele. Pastatyti masę šiltoje vietoje ir palikti 15 minučių, kol pakils. Tešlos paruošimas Kol tešlos raugas kyla,
sumaišyti miltus su druska, kiaušiniu ir aliejumi iki trupinių. Į trupinius įpilti iškilusias mieles. Gautą tešlą minkyti 10 minučių, kol pasidarys elastinga. Padėti tešlą ant aliejumi išteptos lėkštės, ant viršaus uždėti medžiaginį rankšluostuką ir palikti šiltoje vietoje 30 minučių. Praėjus 30
minučių tešlą minkyti ant miltais apibarstyto stalo 5 minutes. Vėl padėti ant aliejumi pateptos lėkštės, uždengti rankšluosčiu ir palikti šiltoje vietoje 15 minučių. Ant miltais pabarstyto lygaus paviršiaus labai plonai iškočioti tešlą. Suformuotą picos paplotį kepti 210°C temp. orkaitėje 10
minučių. Pakeptą padą išimti, patepti jį paruoštu padažu, pabarstyti sutarkuotu sūriu, sudėlioti supjaustytą kumpį ir griežinėliais pjaustytus pievagrybius. „Margaritos“ picai patepti pakeptą padą pomidorų padažu, ant viršaus išdėlioti rutuliukais supjaustytą mocarelos
sūrį. Picas pašauti į 210 °C temp orkaitę 15 - 20 min. Iškepus picai, nepamirštame jos papuošti šviežiais baziliko lapeliais arba rukolomis. Skanaus
|
|
|
|
|