Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ernesta,
pvp,
nanoferma,
pazintys vyresniems,
igor,
varzybu sala,
kaimynai,
seksui,
jurgita zakaite,
aurimas mufasa,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lauko g., Alytaus k., Alytaus r. sav.,
Lelijų g., Alytaus k., Alytaus r. sav.,
Miško 1-oji g., Alytaus k., Alytaus r. sav.,
Miško 2-oji g., Alytaus k., Alytaus r. sav.,
Nemuno g., Alytaus k., Alytaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 porcijoms 4 riekelės duonos, ciabatta 20 g kietojo sūrio (parmezano) 1 v. š. grietinės 1 skiltelė česnako 1 šakelės čiobrelio, šviežio 100 g rikotos sūrio 2 v.
š. alyvuogių aliejaus 100g vyšninių pomidoriukų Ketvirčio citrinos Ketvirčio a. š. baziliko, džiovinto Ketvirčio a. š. raudonėlio, džiovinto Ketvirčio a. š. čiobrelio, džiovinto Druskos ir pipirų
Gaminimas: Vyšninių pomidoriukų
puseles išdėlioti ant sviestiniu popieriumi padengtos skardos. Apšlakstyti 1 v. šaukštu alyvuogių aliejaus, užbarstyti džiovintų čiobrelių, raudonėlių ir bazilikų, druskos bei pipirų. Kepti įkaitintoje iki 200 °C temp. orkaitėje 20 minučių (arba
100 °C temp 1 valandą . Žemesnėje temperatūroje pomidoriukai išliks sultingesni). Nulupti bei smulkiai supjaustyti česnaką ir sumaišyti su 1 v. šaukštu alyvuogių aliejaus. Duonos riekeles išdelioti ant skardos, patepti aliejumi su česnaku, paskaninti druska ir
pipirais. Kepti iki 220 °C temp. laipsnių įkaitintoje orkaitėje 5 minutes, kol duona lengvai apskrus (kepant naudoti griliaus rėžimą). Ištraukus iš orkaitės, ant viršaus užtarkuoti parmezano sūrio. Rikotos sūrį sumaišyti su grietine, šviežių čiobrelių lapeliais,
druska,pipirais ir įspausti į mišinį citrinos sultis. Ant ciabatta duonos riekių užtepti rikotos sūrio mišinį. Ant viršaus uždėti keptus vyšninius pomidorus Skanaus!
|
|
|
|
|