Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Beržų g., Bučiūnų k., Joniškio r. sav.,
Kaštonų g., Bučiūnų k., Joniškio r. sav.,
Miško g., Bučiūnų k., Joniškio r. sav.,
Virčiuvio g., Bučiūnų k., Joniškio r. sav.,
Buivydžių g., Buivydžių k., Joniškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g sviesto, minkšto 250 g cukraus 6 kiaušinių trynių 1 stiklinės grietinės (30%) 1,5 a.š. sodos 0,5 a.š. citrinos rūgšties ~1 kg miltų (sunaudojau mažiau) Uogienės,
braškių ar aviečių, pertepimui
Gaminimas: Kambario temperatūros sviestą išsukti iki baltumo su cukrumi. Tada dėti po vieną trynį ir viską gerai išsukti iki purumo. Į grietinę sudėti citrinos rūgštį ir sodą, išmaišyti ir, kai suputos, supilti į sviesto-trynių
masę. Berti miltus ir suminkyti minkštą tešlą, padėti ją šaltai 4-6 val arba per naktį. Tešlą kočioti ant pabarstyto miltais stalo ir spausti norimų formų sausainiukus. Sausainiams iškepus palaukti, kol jie atauš. Ant vieno sausainio tepti uogienės ir dėti kitą ant viršaus, trumpiau
tariant, suklijuoti. Palikti porai valandų, kad uogienė įsigertų į sausainius.
|
|
|
|
|