Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Miško g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Mokyklos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Moksleivių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Mokslininkų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Molėtų pl., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 kg vištienos petukų Druskos ir pipirų (pagal skonį) Marinatui: 3 kivių, didelių 2 svogūnų, didelių
Gaminimas: Sparnelių petukus gerai nuplaukite,
pasūdykite ir papipirinkite pagal skonį. Kivius ir svogūnus nulupkite, juos sumalkite ir šia mase užpilkite vištieną. Mėsą gerai išmaišykite. Padėkite šaltai 4 - 6 val. ( bet ne ilgiau). Kepkite kepsninėje. Skanaus.
|
|
|
|
|