Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vingio g., Vosgėlių k., Utenos r. sav.,
Vyšnių g., Vosgėlių k., Utenos r. sav.,
Vyturių g., Vosgėlių k., Utenos r. sav.,
Žiogų g., Vosgėlių k., Utenos r. sav.,
Agrastų g., Voverynės vs., Utenos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 arbūzo Vaisių, mėgstamų (vynuogių, persikų, abrikosų, braškių, ananasų, slyvų) 5 v. š. želatinos 1 stiklinės cukraus
Gaminimas: Iš nuplauto arbūzo
išimti minkštimą ir jį pertrinti per sietelį, kad neliktų kauliukų. Reikalingos bus arbūzo sultys.
Želatiną užmirkyti nedideliame kiekyje šilto virinto vandens.
Vaisius nuplauti. Iš vynuogių išimti kauliukus, persikus, slyvas, abrikosus supjaustyti.
Į 0,5 l karšto vandens
įberti cukraus. Ten pat supilti arbūzo sultis. Šiek tiek pavirinti ir leisti atvėsti, tada įmaišyti želatiną.
Į arbūzą sudėti pusę vaisių ir užpilti puse kiekio sirupo. Palikti šaldytuve kol šiek tiek sustings. Tada sudėti kitą pusę.
Sustingusį arbūzą supjaustyti ir mėgautis
vasaros skoniu. Skanaus!
|
|
|
|
|