Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
5120. com,
mineskarf,
kotas,
kirtiklio kotas,
kirtiklis,
amerikos nusikaltimai,
ligo taurė,
gubernatoriaus zaidimas,
220 volt,
jurgita zakaikaite,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Daržų g., Keturiasdešimt Totorių k., Vilniaus r. sav.,
Kooperatyvo g., Keturiasdešimt Totorių k., Vilniaus r. sav.,
Lauko g., Keturiasdešimt Totorių k., Vilniaus r. sav.,
Naujoji g., Keturiasdešimt Totorių k., Vilniaus r. sav.,
Ramunių g., Keturiasdešimt Totorių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 750 g kiaulienos kepenėlių Pieno (kepenėlių mirkymui) 2 svogūnų 2 paprikų ankščių 2 obuolių, rūgščių Marinatui: 0,5 stiklinės aliejaus 1 česnako skiltelės Citrinos
sulčių 2 lauro lapų Prieskonių, šašlykams Druskos
Gaminimas: Nuplautas ir nuvalytas kepenėles pamirkykite piene apie 3 - 4 val. Išimkite, nusausinkite, supjaustykite apie 2,5 cm gabaliukais. Česnaką nulupkite ir sutrinkite.
Puode išmaišykite visus marinato
komponentus, užvirinkite, sudėkite kepenėles, vėl užvirkite, nukelkite nuo ugnies ir atšaldykite.
Nulupkite obuolius ir svogūnus. Svogūnus supjaustykite ritinėliais, papriką - kvadratais, obuolius - skiltelėmis. Maukite ant iešmelių pakaitomis paprikos, obuolio gabalėlius, svogūno
ritinėlius ir išimtas iš marinato bei nusausintas kepenėles.
Kepkite grilyje vartant ir tepant marinatu.
Skanaus!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 750 g kiaulienos kepenėlių Pieno, mirkymui 2 svogūnų 2 paprikų ankščių 2 obuolių, rūgščių Marinatui: 0,5 stiklinės aliejaus 1 skiletės česnako Citrinos sulčių 2
lauro lapų Prieskonių šašlykams Druskos
Gaminimas: Nuplautas ir nuvalytas kepenėles pamirkykite piene apie 3 - 4 val. Išimkite, nusausinkite, supjaustykite apie 2,5 cm gabaliukais.
Česnaką nulupkite ir sutrinkite. Puode išmaišykite visus marinato komponentus,
užvirinkite, sudėkite kepenėles, vėl užvirkite, nukelkite nuo ugnies ir atšaldykite.
Nulupkite obuolius ir svogūnus. Svogūnus supjaustykite ritinėliais, papriką - kvadratais, obuolius - skiltelėmis. Verkite ant iešmelių pakaitomis: paprikas, obuolio gabalėlius, svogūno ritinėlius bei
išimtas iš marinato bei nusausintas kepenėles.
Kepkite grilyje vartant ir tepant marinatu. Skanaus!
|
|
|
|
|