Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
naujokai,
meiluze,
meiluzio,
sissy,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kauno g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kazbėjų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kazimiero Ladygos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kazio Bizausko g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kazio Borutos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 - 2 kg kiaulienos 180 g majonezo 1 stiklinės granatų sulčių 4 svogūnų, didelių 2 v. š. acto arba citrinos sulčių 1 saujos petražolių Druskos,
pipirų
Gaminimas: Mėsą supjaustyti stambiais gabaliukais ir sudėti į didelį metalinį indą. Sudėti majonezą ir supilti sultis, supjaustytus svogūnus, sukapotas petražoles,berti druską ir pipirus, įpilti šiek tiek acto ir gerai viską gerai išmaišyti. Marinuoti šaltoje vietoje 1 - 2
paras. Kepti tik ant lapuočio žarijų.
|
|
|
|
|