Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pilies,
stogo,
stogo kark,
vcėžjys,
dailios formos kaulas,
kur rasti kaulą,
kaulas,
kaulą,
gidas sugrįžo,
gidas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ramioji al., Kaubariškio k., Panevėžio r. sav.,
Romantikų al., Kaubariškio k., Panevėžio r. sav.,
Saulėtekio al., Kaubariškio k., Panevėžio r. sav.,
Slyvų g., Kaubariškio k., Panevėžio r. sav.,
Sodybos al., Kaubariškio k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kg avienos 1,5 kg svogūnų 2 citrinų 100 g migdolų 2 citrinų 300 g rūgpienio Druskos, pipirų
Gaminimas: Avieną nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais bei
sudėti į didelį puodą. Mėsą apibarstyti druska, pipirais ir migdolais. Ant viršaus sudėti žiedais pjaustytus svogūnus, tada griežinėliais pjaustytas citrinas ir viską užpilti rūgpieniu. Marinuoti mažiausiai 12 valandų (geriausia 2 - 3 paras). Skanaus.
|
|
|
|
|
|