Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iptv,
varžybų sala,
ištrinti užduotį,
pradeti naujas varzybas,
super turtuolis,
atsaukti super turtuolis,
išminčiaus moneta,
lolas,
warcraft,
runescape,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuvos žemės ūkio konsultavimo tarnyba, Švenčionių r. konsultavimo biuras,
Lietuvos žemės ūkio konsultavimo tarnyba, Skuodo r. konsultavimo biuras,
Lietuvos žemės ūkio konsultavimo tarnyba, Širvintų r. konsultavimo biuras,
Lietuvos žemės ūkio konsultavimo tarnyba, Šilutės r. konsultavimo biuras,
Lietuvos žemės ūkio konsultavimo tarnyba, Šilalės r. konsultavimo biuras,
Šaltalankių g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Šaltinio g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Šermukšnių g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Šernų g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Šeškų g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 vištienos krūtinėlės 2 konservuotų saulėje džiovintų omidorų 2 konservuotų paprikų 30 g fermentinio sūrio 20 g sviesto 3 šaukštų Pesto bazilikų padažo 1 saujos anakardžių
riešutų 2 šaukštų saulėgražų aliejaus (kepimui)
Gaminimas: Krūtinėlės mėsoje iš galo padaryti įpjovą ir atsargiai, buku peiliu, į vidų įkišti šaukštą Pesto bazilikų padažo ir įpilti šaukštą sojų padažo. Tada į vidų įdėti konservuotos paprikos puselę, šalia įdėti saulėje
džiovintą pomidorą, tada įdėti sviesto gabalėlį, gabalėlį fermentinio sūrio ...(tai bus pirmoje krūtinėlės dalyje) ... ir vėl įdėti saulėje džiovintą konservuotą pomidorą, šalia konservuotą papriką, įdėti fermentinio sūrio gabalėlį ir smeigtukais susmeigti angą. Tada kepsnelį apvolioti Pesto
bazilikų padažu ir apilieti sojų padažu. Palaikyti apie 15 min.
Kepsnelį kepti orkaitėje apie 40 min. įkaitintoje orkaitėje 200°C temparatūroje. Iš pradžių uždengti indą (indą patepti sviestu ar keletą šaukštų saulėgražų aliejaus), kuriame kepa kepsnelis apie 30 min. Sumulkinti
anakardžių riešutus ir sumaišyti su majonezu ir uždėti ant kepsnelio ir kepti atvirai apie 10/15 min. Kepsnelį patiekti su vaisiais (apelsinas, vynuogės) ir daržovėmis (pomidorai) ir bulvių tyre (ar keptomis bulvėmis).
|
|
|
|
|