Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Uogu rinkejas,
Uolienos savybe, t. y. gebejimas praleisti skysti ir dujas per poras, plysius ir kt. ertmes,
Uolienu irimas del temperaturu svyravimo, atmosferos, vandens, gyvuju organizmu veiklos,
Uolienu irimas,
Uosles organas,
Sodų g., Aukštikalnių k., Pasvalio r. sav.,
Žiedų g., Aukštikalnių k., Pasvalio r. sav.,
Baluškių g., Daujėnų mstl., Pasvalio r. sav.,
Daujėnėlių g., Daujėnų mstl., Pasvalio r. sav.,
Dirbtuvių g., Daujėnų mstl., Pasvalio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 vištienos krūtinėlės 2 konservuotų saulėje džiovintų omidorų 2 konservuotų paprikų 30 g fermentinio sūrio 20 g sviesto 3 šaukštų Pesto bazilikų padažo 1 saujos anakardžių
riešutų 2 šaukštų saulėgražų aliejaus (kepimui)
Gaminimas: Krūtinėlės mėsoje iš galo padaryti įpjovą ir atsargiai, buku peiliu, į vidų įkišti šaukštą Pesto bazilikų padažo ir įpilti šaukštą sojų padažo. Tada į vidų įdėti konservuotos paprikos puselę, šalia įdėti saulėje
džiovintą pomidorą, tada įdėti sviesto gabalėlį, gabalėlį fermentinio sūrio ...(tai bus pirmoje krūtinėlės dalyje) ... ir vėl įdėti saulėje džiovintą konservuotą pomidorą, šalia konservuotą papriką, įdėti fermentinio sūrio gabalėlį ir smeigtukais susmeigti angą. Tada kepsnelį apvolioti Pesto
bazilikų padažu ir apilieti sojų padažu. Palaikyti apie 15 min.
Kepsnelį kepti orkaitėje apie 40 min. įkaitintoje orkaitėje 200°C temparatūroje. Iš pradžių uždengti indą (indą patepti sviestu ar keletą šaukštų saulėgražų aliejaus), kuriame kepa kepsnelis apie 30 min. Sumulkinti
anakardžių riešutus ir sumaišyti su majonezu ir uždėti ant kepsnelio ir kepti atvirai apie 10/15 min. Kepsnelį patiekti su vaisiais (apelsinas, vynuogės) ir daržovėmis (pomidorai) ir bulvių tyre (ar keptomis bulvėmis).
|
|
|
|
|